Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1954356 www.bgdnes.bg

Треньорът на "Левски" Николай Митов: Не съм се съветвал с Илиан и Кокала

"Не съм се съветвал с Илиан Илиев, нито с Емил Велев преди мача с ЦСКА", заяви треньорът на "Левски" Николай Митов.
Той говори пред медиите за всичко, което предстои в "синия" клуб. Митов е бил помощник-треньор на Илиев и Кокала и се твърдеше, че се е допитвал до тях как бие "червените".
 "Не съм говорил нито с Илиев, нито с Велев", каза Митов. - Аз още веднъж ще кажа, че Илиан е човекът, който създаде гръбнака на този отбор. Той е в неговата основа. Спечелихме напълно заслужено вечното дерби. Съжалявам само, че не си решихме нещата по-рано. Мислите ни вече са изцяло насочени към следващия ни съперник Ц "Локомотив" (Пловдив). Не съм съгласен, че двубоят с "Лудогорец" ще реши първенството. Имаме редица други тежки срещи. Първата от тях е тази седмица на "Лаута".
Наставникът на "Левски" не крие, че е възхитен от представянето на Христо Йовов през целия сезон.
"Ицо си върши перфектно работата - заяви Митов - Ако зависи от мен, той ще продължи да бъде на терена. Вече сме започнали разговори с Даниел Боримиров за подготовка, лагери, селекция... Не може в клуб като "Левски" да не се планира предварително. Всичко трябва да бъде на много високо ниво, както в Германия например."
Митов коментира и критиките, че най-перспективният футболист на "Левски" Антонио Вутов е с твърде крехка физика. "Вутов е само на 16 години. На тази възраст Мариян Христов бе по-нисък от мен. Той расте в момента. Какво искате? Да го напомпаме с анаболи и да му кажем: "Догодина те приключваме!". Антонио е много млад, тепърва ще се развива".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама