Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2030891 www.bgdnes.bg

Галин Иванов призна: Искам в "Левски"!

Футболистът на "Славия" Галин Иванов потвърди пред "България Днес", че не би имал нищо против да заиграе в "Левски". От няколко дни все по-усилено се твърди, че крилото на "белите" е трансферна цел щ1 на "Герена". За него лобира лично старши треньорът на "сините" Николай Митов, който има лични симпатии към Иванов.
Очаква се бившето гадже на фолкзвездата Десислава да акостира в "Левски" още за началото на подготовката.
"Все още няма яснота около това, къде ще продължа кариерата си. До този момент никой не е разговарял с мен. Истината е, че искам да сменя обстановката и да си тръгна от "Славия". Не знам дали "Левски" действително водят преговори, както се говори. Да, искам да играя в такъв отбор, който ще участва в европейските турнири", откровен бе Иванов.
Футболистът познава добре обстановката на "Герена". През 2005 година той е привлечен в детско-юношеската школа на клуба, където дори става републикански шампион за юноши старша възраст. Фланговият играч обаче така и не успява да пробие в мъжкия състав.
"Пазя само хубави спомени от престоя ми в школата на "Левски". Не мога да кажа, че със сигурност напускам "Славия". Сигурни неща няма. Когато започнем подготовката на 10 юни, всичко ще стане ясно", коментира Иванов, който в момента е на почивка на морето.
Галин категорично опроверга думите на Венци Стефанов, че някой от играчите на "Славия" е плакал след равенството 1:1 с "Левски", което прати титлата в Разград. "Това са пълни глупости. Няма такова нещо", отсече Иванов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама