Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2031233 www.bgdnes.bg

Тулиса: Той е задник

Певицата Тулиса Контоставлос се раздели със звездата на "Нюкасъл" Дани Симпсън. Причина за разлъката станал чифт обувки на Кристиан Луботен за 1000 паунда.
Освен това красавицата, която наскоро се забърка в скандал с наркотици, нарече футболиста "задник". Той не й подхождал нито по звезден статус, нито по интелект. 24-годишната брюнетка разкрила раздялата си със Симпсън по време на среща в лондонски бар с репортери на "Сън" под прикритие.
Тулиса разказала, че по време на скандал с Дани хванала чифт от дизайнерските обувки, които той й купил, и ги хвърлила в плик от Теско. Симпсън силно се ядосал и казал: "Що за човек би направил това?". Дани обявил, че другите момичета, на които е подарявал обувки на Луботен, му се отблагодарявали със секс.
"Дани Симпсън беше мой фен - разказа Тулиса. - Беше обсебен от мен шест години. Най-накрая намери някой, който ме познава. Той не беше знаменитост, докато не ме срещна. Беше популярен футболист, но не и знаменитост. Скоро след като започна да излиза с мен, той се превърна в играч знаменитост."
Тя описва 26-годишния си бивш приятел като "задник".
 "Той не е интелигентен колкото мен - категорична е певицата. - Дани е много повърхностен, а аз съм много истинска."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама