Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2053055 www.bgdnes.bg

Христо Стоичков: Спирам фейсбуци и тем подобни

Стоичков се завърна в ЦСКА! "Спирам всякакви фейсбуци и тем подобни - заяви Камата в типичен стил. - Ако видя някой да купонясва в дискотеката, ще го изкарам на стадиона пред феновете и ще го посоча с пръст", обеща Ицо.
С тези думи новият старши треньор на "армейците" изведе играчите на първа тренировка за новия сезон. Легендата на "армейците" и "Барселона" обяви, че най-важната му задача като наставник е да наложи строга дисциплина в клуба.
"Гледам ги как качват снимки и си показват татуировките - коментира навиците на сегашните футболисти Стоичков. - Не понасям да виждам нашарени футболисти. Както и такива, които си слагат обеци. Телефоните също създават проблем. Не трябва футболистите да ги ползват толкова често."
Носителят за "Златната топка" заяви, че никога не е обсъждан вариантът да бъде президент на ЦСКА.
"Като ме гледате, отива ли ми с костюм и вратовръзка да седя горе в ложите - риторично попита Ицо. - На мен човек, който да ми пази гърба, не ми трябва. Моят е достатъчно широк. Собствениците на отборите не играят. Те наблюдават и се радват на успехите на тима." Стоичков помоли фенове и журналисти за търпение. Не бяха съобщени подробности за дългоочакваната сделка между "Титан" и Гриша Ганчев.
"Всичко ще си дойде на мястото. Щом съм дошъл в ЦСКА, вярвам, че всичко ще бъде наред - уверен е Стоичков. - Нека минат ден-два и ще бъда първият, който ще съобщи промените."
Над 500 привърженици на клуба посрещнаха легендата при излизането му на терена и не спряха да скандират името му по време на цялата тренировка. През пролетта имаше мачове на "армейците", които  събираха много по-малко публика. 
Камата сравни атмосферата при завръщането си на стадион "Българска армия" с победата над "Левски" с 5:0 през 1989 г. Тогава той вкара 4 гола във вратата на "вечния съперник".
Легендарният щ8 заяви, че негов приоритет е налагането на повече юноши в първия отбор.
"Школата показа, че с по-малко средства може да се играе добър футбол. Не желая да говоря за селекцията и кои играчи ще напуснат. Те имат договори с нас и не е коректно", завърши Модерния ляв.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама