Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2062953 www.bgdnes.bg

Мика пъдар в ЦСКА

Христо Стоичков назначи дъщеря си Михаела на работа в ЦСКА. Тя получи неофициален щат в клуба, като задачата й е да следи за непослушни футболисти във Фейсбук. Както е известно, още на първата тренировка като старши треньор Ицо категорично забрани на играчите да ползват каквито и да било социални мрежи. Той ги посъветва да се съсредоточат върху изявите си на терена и да забравят за нощните клубове и свалките по интернет.
Самата Мика пък е доста активна във Фейса и почти всичките играчи на ЦСКА са в списъка й с приятели. Така тя може по всяко време да следи кой е на линия и кой не. Пред "България Днес" част от играчите в червено признаха, че са доста уплашени от новия казармен ред и обмислят да изтрият профилите си и да си направят фалшиви такива.
"Ние живеем в XXI век и тези комуникации са нещо съвсем нормално. Сега като вляза във Фейсбук, и се страхувам да не би някой да ме издаде и да ми лепнат глоба. Затова ще трябва да си направя нов таен профил", сподели един от младите футболисти в отбора, пожелал анонимност. В момента голяма част от играчите са в паника, тъй като никой не е сигурен за бъдещето си. Още с идването си на "Армията" Ицо развъртя здраво метлата и изгони нападателя Мартин Камбуров, тогоанеца Серж Нюаджи и защитниците Апостол Попов и Костадин Стоянов. И тримата българи обаче скъсаха договорите си по вина на клуба и чакат по няколко заплати.
Наплашените звезди на "червените" са готови дори да се подложат на лазерни процедури, за да заличат част от татуировките си. Стоичков даде ясно да се разбере, че няма да толерира играчи с рисунки по тялото. Най-много мастило по себе си има капитанът Иван Бандаловски. Обеците по ушите също се превръщат в табу.
Междувременно Ицо заряза своите да пътуват сами за подготвителния лагер в Етрополе. Камата не присъства на вчерашната тренировка, която бе водена от помощниците Петко Петков и Стефан Генов. Група от 19 футболисти замина за планинското градче, като към тима се присъединиха националите Спас Делев и Ивайло Чочев, както и младите Григор Долапчиев и Анатоли Господинов. Стоичков ще държи подопечните си в Етрополе до 28 юни, като за 22-ри е предвидена проверка срещу "Светкавица".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама