Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2063516 www.bgdnes.bg

Ким роди момиченце

Бившата баскетболна съпруга Ким Кардашиян стана майка. Брюнетката роди момиченце на гаджето си Кание Уест. Пищната брюнетка е дарила рапъра с наследничка 5 седмици преди термина (11 юли). Въпреки това и двете се чувстват отлично.
Момиченцето се появи на бял свят в известна сред знаменитостите болница в Холивуд. Бащата на детето - Кание, е присъствал на раждането. Любопитното е, че рапърът стана татко в навечерието на Деня на бащата, честван в САЩ. Той сподели новината пред стотици фенове на концерт в Атлантик Сити. Кание не съобщи името на бебето, но преди време Ким обяви, че е харесала името Лив. Той каза само, че малката е с тъмна коса и прилича досущ на майка си.
Момиченцето е първо и за двамата родители. Кардашиян забременя почти веднага след раздялата си с баскетболиста Крис Хъмфрис. Разводът на двамата стана факт само няколко дни преди раждането. Брюнетката качи доста килограми по време на бременността си. Тя призна, че се страхува дали ще може да върне старата си фигура, след като роди.
Ким и Кание вече правят планове за сватбата си. Тя ще е малка и скромна, за разлика от първата и пищна сватба на Кардашиян с Хъмфрис.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама