Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2081444 www.bgdnes.bg

Ирина не пуска Роналдо в Англия

"Манчестър Юнайтед" иска да си върне Кристиано Роналдо, португалецът също изглежда склонен да заиграе отново в Англия, но има един голям проблем. Прелестната Ирина Шейк не желае да живее в работническия Манчестър и нищо не е в състояние да промени мнението й, разкриват близки до звездната двойка. Скучната английска провинция никак не е по вкуса на рускинята. Тя има успешна кариера на фотомодел и е напълно независима от милионите на гаджето си Роналдо.
Мадрид е една от модните столици на Европа заедно с Париж и Милано. В тези градове Шейк често има ангажименти, но не и в Манчестър.
Новият мениджър на английския шампион Дейвид Мойс показа, че клубът е готов да плати 65 млн. лири и да даде един футболист на "Реал" (Мадрид), за да си върне Кристиано. Суетният португалец се чувства недостатъчно ценен от публиката на "кралете" и това е една от причините да иска раздяла. Феновете на "Олд Трафорд" боготворят Роналдо и там той ще е безспорната звезда щ1. Кристиано иска и повече пари. Испанците му предлагат по 15 млн. евро за нов договор, но той иска 20 млн. евро. Счита се, че "Юнайтед" е склонен да удовлетвори претенциите на футболиста.
Ирина Шейк изобщо не я вълнуват финансовите амбиции на Роналдо. Тя печели милиони годишно от мода, както и от бизнеса си с недвижими имоти. Красавицата не се притеснява да споделя желанията си публично. В интервю за списание GQ тя признава, че иска да бъде "неприлично" богата" и отлично знае как да го постигне.
Все пак тя е дала на Роналдо две възможности. Едната е да си стои в Мадрид, а другата да приеме оферта от "Пари Сен Жермен". Катарските собственици на клуба са готови с щедра оферта за крилото. А според Ирина Шейк разликата между Париж и Манчестър е огромна. И определено е в полза на френската столица.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама