Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2095298 www.bgdnes.bg

Гуардиола гони Марио Гомес

Нападателят Марио Гомес е първата жертва на Хосеп Гуардиола в "Байерн" (Мюнхен), пишат медиите в Германия.
Испанският специалист беше представен официално като треньор на европейския клубен шампион вчера.

Веднага след това стана ясно, че Гомес ще пропусне първите тренировки на баварците, насрочени за 26 и 27 юни. Както и че има голяма вероятността той никога повече да не облече фланелката на баварския клуб.
Нападателят на Бундестима днес трябва да отговори на предложенията на "Ювентус" и "Фиорентина". Не е изключено трансферът му в Италия да бъде финализиран същия ден. Ули Фербер, мениджър на Гомес, заяви, че клиентът му иска да играе във всички мачове. Гомес беше титуляр в едва половината от двубоите за "Байерн" през изминалия сезон. Той загуби своето място, след като получи контузия, а в отбора пристигна Марио Манджукич.
Треньорът Гуардиола изглежда готов за предизвикателствата в новия си клуб.
"Поемам един отбор, който в последния сезон игра невероятно", заяви Пепе. Футболистите спечелиха общо четири титли. Ясно е какво се очаква от мен - винаги да побеждавам. Аз трябва да се нагодя към играта на отбора, защото футболистите на "Барселона" са едни, а тези на "Байерн" - други. Признавам, че съм малко нервен, защото очакванията са големи. Когато започнем да печелим, всичко ще стане по-спокойно."

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама