Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2100075 www.bgdnes.bg

Делев и Карачанаков бягат от ЦСКА

Отборът на ЦСКА е на път тотално да се разпадне, а повечето от звездите искат да бягат по други клубове. Екип на "България Днес" успя да види как двама от най-конвертируемите футболисти на "червените" - нападателите Спас Делев и Антон Карачанаков, си редят трансфери насред Студентски град. Двамата бяха в компанията на своя мениджър Николай Жейнов, а деловата среща се състоя в бар Umbrella малко преди обед. Заради тоталния хаос и неразбория на "Армията" отборът на ЦСКА прекрати предсрочно лагера си в Етрополе, а играчите са в пълно неведение относно бъдещето си.
Карачанаков се появява дегизиран с рапърска шапка с козирка, докато Делев е облечен със синя ризка. По време на сбирката играчите консумираха единствено студен чай. Без да се притесняват от останалите клиенти в заведението, футболистите и мениджърът им разпалено обсъждаха вариантите за техен трансфер. Спас и Антон на висок глас обявяваха намерението си да си тръгнат, бесни от обстановката при "червените". Футболистите не са вземали заплата от няколко месеца, бяха извадени от евротурнирите, не е ясно дали ще започнат и в "А" група. По време на срещата импресариото на няколко пъти разговаряше по телефона относно бъдещето на своите играчи.
21-годишният Карачанаков е считан за един от най-големите таланти на "Армията", като цената му според transfermarkt.de в момента е 800 хиляди евро. 23-годишният Делев е с 50 бона по-евтин. Тони напусна заведението по-рано и отпраши в неизвестна посока. Преговорите за трансфер на Спас продължиха по-дълго, след което лично мениджърът му плати цялата сметка.
Делев пък се качи заедно със свой приятел в раздрънкан "Голф 4У. Автомобилът се движеше без светлини и с неработещ ляв стоп и като по чудо не бе спрян от намираща се наблизо полицейска патрулка. Нападателят на ЦСКА имаше проблеми с кръста. Явно се беше сецнал, тъй като постоянно се  разтриваше отзад. Спас първо се отби до магазинче за хранителни стоки и се зареди с голямо количество шоколадови вафли и бутилка минерална вода. След това се прибра в общежитието си, което се намира в Студентски град, недалеч от прословутите дискотеки, в които футболистите обичат да купонясват.

Жейнов отрече:
Никой не иска Спас


Мениджърът на Спас Делев - Николай Жейнов, отрече да подготвя трансфер на своя клиент. По думите му нито един отбор към момента не се интересува от нападателя.
"Не сме получавали оферти за Спас на този етап. Изчакваме, за да видим какво ще се случи с ЦСКА. Ако има сериозно запитване, със сигурност ще проучим ситуацията. Но на първо време нека се изяснят нещата с "червените", каза Жейнов пред "България Днес". Агентът обясни, че срещата му с футболиста в Студентски град е била чисто приятелска.
"Видяхме се на по кафе. Нищо повече. Поговорихме, но за нищо конкретно. Бъдещето на Спас остава неясно", загатна Жейнов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама