Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2106158 www.bgdnes.bg

Блатер, Платини и Михайлов са корумпирани

Георги ИВАНОВ

"Корупция на най-високо ниво не само у нас, но и в Европа и по целия свят съсипва футбола. В нея участват шефовете на ФИФА Сеп Блатер и на УЕФА Мишел Платини, а тяхна проекция в България е босът на БФС Борислав Михайлов."

Гневните думи са на бившия собственик на "Левски" Томас Лафчис.

"В управлението на "черното тото" по света негласно участват господата Блатер и Платини - разярено твърди Лафчис. - Доказателство са например мачовете Дания - Армения (0:4, 11 юни) от нашата квалификационна група за световното догодина. Коефициентът за такъв резултат бе 1:400! Ами Холандия - България (1:2, май 2012 г.)? Коефициентът бе 1:100. Има още куп примери, всеки, който следи футбола, ще се сети за тях."

Доста резултати и в шампионата на "А" група се струват съмнителни на бившия вратар на "сините", както и спечелването на титлата от "Лудогорец".

"Първенството ни е пълен фарс! "Левски" изгуби титлата с мачове като домакинството на "Монтана" (0:0), за който коефициентът за резултата бе 1:50. Има и още такива нелогични издънки, не само на любимия ми отбор. Значи някои имат полза от уреждането им. Друг е въпросът, че на "Герена" творят само глупост след глупост. Но вече се уморих да ги коментирам, а и вместо да ме послушат, си викат: мани го к'во говори гъркът. Ама аз съм израсъл в този отбор, играл съм във всички формации и съм бил президент. При мен имаше по-добро управление и затова имам право да си кажа мнението", гневи се Лафчис.

Случващото се във футбола ни скоро няма да се промени, съжалява бившият "син" шеф. "Корупцията е удобна, някои печелят огромни пари, а Боби Михайлов ги покровителства. Държи с далавери 300 от 370 клуба и никога няма да го сменят. А и е в комбина с Платини и той ще го държи, защото му е удобен", беснее бившият вратар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама