Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2111386 www.bgdnes.bg

Играч лъже руса стюардеса

Звездата на "Евертън" Силвен Дистен се оказа особено изобретателен. Той имал 3-годишна връзка с блондинка, която заблудил, че е млекар. По-късно залъгвал русата стюардеса Кейти Хулне, че е професионален тенисист и колоездач.
Когато красавицата видяла играча със заплата от 45 000 паунда на седмица по телевизията, той й заявил, че това е неговият брат близнак. Накрая Кейти открива, че Силвен има дъщеря и съпруга, но играчът пак проявява изобретателност. Обяснява й, че двамата със законната му половинка са заедно само в името на момиченцето си.
"Кейти беше толкова наивна - сподели неин приятел. - Сега тя е опустошена. Може би сега ще осъзнае, че той е действал като толкова много други футболисти."
Само преди четири месеца Дистен се похвали, че е семеен човек. Той дори предупреди другите играчи да се пазят от пиячката и жените, ако искат да постигнат нещо голямо. Въпреки проповедта Дистен ухажвал стюардесата Кейти с поредица от все по-пикантни SMS-и и свои голи снимки след запознанството им през 2009 година. От 2010-а двамата имали връзка, като правили секс в коли и по дърветата в гората.
"Кейти е много мила и му вярваше - добавя приятелят й. - Тя сподели, че сексът е бил уникален и че той е невероятно надарен. Силвен харесваше грубостите. Правили са го, подпрени на дърво в гората близо до къщата му."
В крайна сметка Кейти наскоро разбрала истината след три години в неведение и зарязала футболиста.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама