Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2112247 www.bgdnes.bg

Никол отсвири Хамилтън

Бившият световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън и известната певица Никол Шерцингер се разделиха за пореден път.
Новината гръмна само месец след като двамата отпразнуваха пет години, откакто са заедно, с романтична почивка. Хамилтън пък намекваше, че смята да предложи брак на красивата си половинка.
"Никол е буквално съсипана и не спира да плаче", сподели нейна приятелка.
Според британските медии основната причина за раздялата е липсата на време, в което двамата да прекарват заедно. Графиците им са претоварени и те рядко успяват да се видят. Хамилтън и Шерцингер се бореха да запазят връзката си през последните години и да намират време един за друг, но очевидно това не е по силите им. Британецът прекарва голяма част от времето си в Швейцария, както и по състезания. Американската красавица е предимно по участия.
„И двамата се опитваха да се подкрепят взаимно в своите професионални кариери, но цената на връзката им бе заплатена заради тяхната ангажираност“, заяви източник.
Люис и Никол се запознаха през 2007 година. Двамата се разделиха за четири месеца през 2010-а, но любовта отново ги събра. Сега явно раздялата е завинаги.
"И двамата винаги са се подкрепяли в кариерата си и ще продължат да го правят - добави източникът. - Но естеството на работите им в крайна сметка струва връзката им."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама