Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2118077 www.bgdnes.bg

Мацката на Вердаско №1

Половинката на Фернандо Вердаско - Джара Мариано, бе избрана за най-красивото гадже на трибуните на "Уимбълдън". Манекенката отвя приятелките на Анди Мъри и Новак Джокович - Ким Сиърс и Йелена Ристич, в класацията на "Мирър".
Интересен факт е, че на 1/4-финалите на надпреварата Вердаско се изправя срещу Мъри, чиято половинка е втора в подреждането.  
Новата любима на испанеца е модел. Привлича вниманието с екзотичните си черти. Джара е американка от хавайски и корейски произход. От малка кара сърф.
Американката и тенисистът са заедно от септември 2010 година. Тя е популярна от корицата на "Спортс Илюстрейтид". Един от ангелите на "Виктория Сикрет" е. Участва в последния филм за Джеймс Бонд "Скайфол". Фернандо и Джара били запознати от друга красавица - съпругата на Анди Родик Бруклин Декър.
Вердаско може да се похвали, че е имал връзки с едни от най-красивите тенисистки - Ана Иванович и Гизела Дулко. Освен това има богата колекция от спортни автомобили. Семейството му притежава модерен ресторант в Мадрид, посещаван от някои от най-добрите футболисти на Испания.
Самият той изгря полугол на страниците на "Космополитън" през юли 2008 година. Целта на снимките бе да се повиши осведомеността на мъжете за рака на тестисите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама