Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2289580 www.bgdnes.bg

Треньорът Сашо Ангелов: Няма да повторим гафа на Стоичков

Бившият национал Сашо Ангелов е сигурен, че България няма да сгреши в днешната квалификация срещу Малта. Той е  един от българите, преминал в своята кариера през малтийския шампионат. Ангелов има 22 мача за "Пиета Хотспърс".
"Винаги е възможно да бъдем неприятно изненадани, но не би трябвало. Бях на стадиона по време на последния мач, който играхме срещу Малта през 2005 година. Стоичков водеше отбора и направихме голям гаф, завършвайки 1:1. Разликата е, че тогава нямахме никакви цели вече. Малта не е отбор, който може да ни плаши", отсече Ангелов, който в момента е старши треньор на възродения тим на "Етър". Малтийците победиха Армения като гост, но това не означава нищо, категоричен е Ангелов.
"Отборът на Армения е силен само като гост, защото използва контраатаката. Затова не е чак толкова странно, че паднаха у дома от Малта. Въпросът ще бъде до първия гол, след това интригата ще приключи. Най-опасният им футболист е Майкъл Мифсуд. Играл съм срещу него още когато беше 17-годишен. Притежаваше страхотна бързина. Сега вече едва ли е толкова опасен, но ако нещо дойде, ще бъде от него", каза още бившият защитник, който бе в разширения състав на националите за САЩ '94.
"Разполагаме с отбор, който може да се класира на световното в Бразилия. Все пак нека да не се заблуждаваме с второто полувреме срещу Италия. Бъдете сигурни, че при 0:0 италианците нямаше да допуснат такъв тотален натиск от наша страна. Наистина ни липсваше късмет, но и класата си е класа", добави Сашо Ангелов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама