Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9619587 www.bgdnes.bg

Бианка пътува да си кърка с тате

Бианка Гаскойн е мома англичанка, погубена от любов, и иска да си иде при тате, да се ожали и да дави мъката, пише Е.Дейли.

Преди малко повече от месец самата Бианка призна, че се е разделила с приятеля си Крис Бойсън. Причината не е, че любовта помежду им е прегоряла, просто бизнес ангажиментите на двамата не им позволяват да живеят заедно и се налага за дълги периоди да бъдат разделени. Миналата година Крис бе напъден от леконравната Джордан и скоропостижно се оказа в къщата на красивата Бианка. Там изкара 11 безгрижни месеца, преди да си събере куфарите.


Уж всичко бе в рамките на нормалното, но г-ца Гаскойн изведнъж взе да говори пред таблоидите на Острова, че иска Крис да се върне. А и не е маловажен фактът, че в карантината хората не могат да излизат много-много, а за срещи и вечерни забавления и дума не може да се издума. Та да срещне човек сродна душа си е направо невъзможно.
През последните дни Бианка е опряла отново до рамото на доведения си баща Пол Гаскойн. Двамата водели дълги разговори по телефона, но това явно не е достатъчно утешително. Затова хубавелката поискала да отиде при тате. Проблем е това, че бившата футболна звезда на "Нюкясъл" и националния тим на Англия ще участва в телевизионно риалити в Италия, еквивалент на британското "Аз съм знаменитост". За Бианка не било никакъв проблем да придружи Пол, но трябва продуцентите да измислят как да стане това. Младата дама не е планирана за участие в шоуто и би била допълнителна тежест в бюджета само да е близо до баща си.
Самата Бианка е поблазнена и от друга притегателна сила, а именно италианското вино. Пол, който е алкохолик от десетилетия, в момента има импланти срещу употребата на алкохол, но сам признава, че те вършат работа срещу концентратите. Така вместо водка и уиски си кърка вино, но се кълне, че не всеки ден. В Италия за него се очаква да има от напитката на боговете в големи количества и дъщеря му се надява той да ги сподели с нея.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама