Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/13843011 www.bgdnes.bg

Пубер се жени за стара богаташка, имала милиони евро в сметката си

"Да" на богата прабаба казва тийнейджър инфлуенсър и се хвали в социалките.

Джузепе д'Анна, италианска звезда в платформата за тийнейджъри тик ток, се хвали, че си е намерил годеница на 78 години. Самият Д'Анна трудно се вписва в типичния потребителски състав на тик ток - той вече е на 19 години, а средната възраст на подвизаващите се в социалката е 12-13 години.

В нея подрастващите се стремят да предизвикат интерес към себе си със "забавни" и понякога опасни видеа. Д'Анна, който е възрастен като динозавър в сравнение с повечето влогъри, до скоро няма с какво да ги впечатли, докато не показва завоеванието си на любовния фронт. Този път на италианеца му излиза късметът - видеото с годежа му е изгледано над 50 хиляди пъти за часове. Избраницата му е с 57 години по-възрастна от него и може да му е баба, ако не и прабаба.

Реклама

На "годежа" възрастната жена, която не иска името й да бъде упоменавано, е дарена със скъпи бижута, вероятно закупени с нейни собствени пари. Тик ток предлага система за заработване на средства от реклами, но предвид доскорошната ниска посещаемост на профила му такива не е имало.

Изгледали клипчето се интересуват кога ще е сватбата на геронтофила с любителката на младо агнешко. Други подхождат далеч по-прагматично, според тях бабата има поне 20 милиона евро в сметката и Джузепе д'Анна мечтае да стане млад състоятелен вдовец.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама