Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14214482 www.bgdnes.bg

(Видео) Състезание за самоубийци - ентусиасти се давят в бира

Чарли Шийн се дави в бира?!

Главите си в казани с бира потапят ентусиастапят в пиво, пият бързо, за да моги и пият до изнемога, за да си поемат глътка въздух.

Своеобразният турнир по гмуркане в наливно пиво се провежда в Алмати, Казахстан, но не се упоменава кога.

Реклама

Клип от събитието във фейсбук е споделен не от кого да е, а от Чарли Шийн. Съдейки по кадрите, актьорът не е бил там.

Върху главите на ентусиастите се поставят прозрачни кофи, затворени плътно около шиите им. Те напомнят отрязани наполовина шишета от минерална вода.

Пълнят се догоре с бира и пий, колкото искаш. Тънкостта е, че напитката е над нивото на главата. Състезателят трябва да изконсумира течността доста бързо, за да се покаже носът му над повърхността и да си поеме дъх. Първенецът в това занятие получава достойна награда - хиляда долара.

Допълнителен плюс е голямото количество безплатна бира и приятното опиянение. Все пак пиенето на аванта не е за всеки, ако човек не може да се налива бързо, има висока вероятност да се сдобие вместо с хиляда долара с награда "Дарвин".

По-вероятно е останалите участници да свалят варела с бира от главата му, преди да се удави, но чувството едва ли е приятно. Друга неприятна страна е, ако състезателят е с немита глава. В такъв случай смелчагата ще пие бира, примесена с пот и кир.

Реклама
Реклама
Реклама