Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14269188 www.bgdnes.bg

Изнасилената 13-годишна от Роман Полански го защитава

Жертва на секснабезите на Роман Полански защитава насилника си, заявявайки, че изнасилването, когато е била 13-годишна, никога не е било голяма работа. Саманта Гиймър заявява в интервю за съпругата на режисьора Емануел Сийнър, че инцидентът не е оказал никакво въздействие върху живота или психиката й. "Дори не знаех, че е незаконно", обяснява 59-годишната Гиймър.

При инцидента през 1977 г. Полански и негови приятели я наквасват здраво с алкохол, дават й "весели" хапчета, след което режисьорът я изнасилва. Това се случва в дома на Джак Никълсън, припомнят медии отвъд океана. Заради случая режисьорът бяга във Франция часове преди да бъде осъден. Ако не беше избягал, щеше да прекара 42 дни в затвора, след като повечето обвинения, сред които изнасилване, дрогиране на малолетен, перверзия, содомия, измамване на дете, са свалени.

Реклама

"Бях добре. Все още съм добре", категорична е Саманта, като допълва, че най-ужасното в случая е медийното внимание, което я засипва след случката. "Да повтарям, че всичко е наред, е също сред най-големите товари, които трябваше да понеса", продължава с изненадващите признания жената.

След интервюто Сийнър пуска снимка със Саманта, на която двете изглеждат като стари дружки. "Благодаря, че дойде да се срещнем и да поговорим", написа съпругата на Полански, а Гиймър отвръща, че е щастлива да има нова приятелка.

Четете още

"Клетниците" и Полански спечелиха водещите френски награди "Сезар"

"Клетниците" и Полански спечелиха водещите френски награди "Сезар"

Тайните на Полански
Тайните на Полански

Тайните на Полански

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама