Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14920950 www.bgdnes.bg

Кейли Куоко не е бляскава майка

Нищо от изкуствения и напудрен блясък на холивудските майки няма Кейли Куоко, която си е съвсем нормална жена след раждането на дъщеричката си Матилда. Това коментират с възхищение фенове под снимките, на които звездата от "Теория за големия взрив" се показва понапълняла, без грим, рошава, но щастлива с бебето.

Блондинката почти всеки ден радва феновете със снимки на новото попълнение в семейството, като показа и първото пътуване на детето и първата му ваканция. Кейли, таткото Том Пелфри и бебето Матилда се радват на хубаво време край басейн на неупомената екзотична дестинация. Умората и щастието са изписани на лицата им, а следите от бременността още си личат по тялото на Кейли, но тя не се опитва да изглежда перфектно. Именно това впечатлява почитателите й.

"Повечето холивудски мами показват ненормално слаби, мускулести и стегнати тела две седмици след раждането, с което създават нереалистични очаквания", гласят част от коментарите."Някои майки на новородени изглеждат като анорексички", продължават други, като посочват, че харесват естествеността на Куоко.

Четете още

Честито бебе! Маги Джанаварова стана майка

Честито бебе! Маги Джанаварова стана майка

Софка тъпче снахата за златно внуче

Софка тъпче снахата за златно внуче

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама