Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14952308 www.bgdnes.bg

Селена Гомес откри как да си ползва бомбите

Палачинката рязко обръща Селена Гомес и след години яростна съпротива на това да публикува секси снимки в социалните мрежи, най-накрая и тя се прежалва да покаже плът, за да си вдига акциите.

Гласовитата американка шашва 426-те си милиона последователи, като насред обикновените ежедневни снимки, лишени от всякакъв блясък и позьорство, изведнъж цъфват предизвикателни снимки. Несвикналите с подобна гледка последователи се счупват да коментират и одобряват изблика на любимката си. Макар Селена отново да не показва твърде много плът, това е огромна стъпка в посоката на сексапила, дивят се феновете.

Реклама

Изненадата им е съвсем разбираема, тъй като в профила на Гомес в инстаграм могат да бъдат видени повече нейни снимки без грим, отколкото предизвикателни и секси снимки, каквито са ужасно вървежни в шоубизнеса. За разлика от 99% от своите колежки 30-годишната изпънителка упорито отказва, досега, да прави предизвикателни фотосесии и предпочита по-естествени и непринудени снимки.

Едва през последните седмици тя започва да прави плахи опити да покаже сексапил, наблягайки на сочния си бюст, обикновено напращял под прилепнала блуза. Този път показва пищното си деколте, професионално гримирана и издокарана в леглото. Очевидно успява да улучи точната граница, където хем да събуди страсти, хем да не прекалява с голотиите, така че и пуританите да не остават възмутени.

А фенове вече правят залагания дали Селена ще ги изненада с още и по-секси снимки, или това ще си остане еднократен изблик. „Тя има достатъчно фенове благодарение на гласа си и без да изпада в отчаяната нужда да демонстрира тяло, за да й обръщат внимание“, смятат част от последователите, а други посочват, че малко повече плът никога не е излишна. Последните изтъкват и факта, че Селена може да послужи за пример на пухкавите жени да не се притесняват от тялото си, тъй като самата тя качи доста килограми през последната година, но това не й пречи пак да бъде секси и любимка на милиони хора.

Четете още

Селена Гомес детронира Кайли Дженър

Селена Гомес детронира Кайли Дженър

Селена Гомес се натресе на Бекъм

Селена Гомес се натресе на Бекъм

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама