Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/15021688 www.bgdnes.bg

Бомбите на Селена Гомес набъбват

Извънгабаритният балкон е мъчение

Ваканцията на яхта с приятели прекарва Селена Гомес и се пъчи с бански, който, по всичко личи, че е изостанал от нейното детство.

Поне така изглежда на снимки и селфита, споделени от актрисата (и певица) в инстаграм. Мейвис от "Хотел Трансилвания" се е отправила от Ел Ей към тропическите брегове на Мексико. Номинираната за "Грами" актриса не успява да си осигури адекватен за габаритите на бомбите плажен костюм. Селена се снабдява с изрязан бански в розово - вероятно в тон с наскоро избухналата Барби истерия. Уви, звездата не може да намери или умишлено не намира подходящ размер. Напращелите й балкони преливат отвсякъде и са на път да се изсипят от сутиена като превтасало тесто. Освен това хубавицата от Холивуд се разголва и по бельо, докато не се пече по бански. Ежедневните й сутиени също са с толкова малко плат, колкото и облеклото за басейна. Потребители в интернет отбелязват следната зависимост: Дойде ли уикенд, едрогърдите актриси откачат. Миналата седмица "звезда" беше Салма Хайек. В изцяло аналогична ситуация тя се разгърди. Освен че показа изсипващата се от сутиена й млекоцентрала, Хайек се оплака завоалирано, че не може да си намери подходящ сутиен.

Реклама

"Разбира се, сутиени с големи чашки никъде няма, че да може Салма Хайек да прелива" - иронично коментират потребители.

Колкото и прилики да имат, двата случая са съвсем различни. 54-годишната Салма Хайек е икона на зрялата красота. Тя нерядко се поразголва, като смята, че така вдъхва кураж на останалите жени. В това отношение Селена (31 г.) може да й е дъщеря и има да изяде много хляб.

Четете още

Селена Гомес откри как да си ползва бомбите

Селена Гомес откри как да си ползва бомбите

Селена Гомес на работа в сватбена рокля

Селена Гомес на работа в сватбена рокля

Селена Гомес детронира Кайли Дженър

Селена Гомес детронира Кайли Дженър

Селена Гомес се натресе на Бекъм

Селена Гомес се натресе на Бекъм

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама