Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/15043672 www.bgdnes.bg

19 г. носителка на "Оскар" чака сватба с Жан Тод

19 години, за да чуе Менделсон, чака носителката на "Оскар" Мишел Йео. За същото време редица холивудски звезди се женят и развеждат по няколко пъти, но изглежда, че малайзийската актриса наистина е намерила любовта на живота си.

След близо две десетилетия помотаване тя и бившият френски автомобилен състезател и мениджър на отбора на "Ферари" Жан Тод най-накрая се наканват да си кажат заветното "Да". Новината разкрива самата Мишел с пост в инстаграм. "19 години и ДА!! Ние сме женени! Благодаря на нашите семейства, които ни обичаха през всичките тези години. Ние също ви обичаме и нека ни предстоят още много години", написа актрисата, която по-рано тази година стана първата жена от азиатски произход, спечелила наградата "Оскар" за най-добра актриса в главна роля. Признанието идва за участието й тазгодишния хит "Всичко навсякъде наведнъж".

Йео и 77-годишният Тод вдигат сватбата си в Швейцария. В отпечатано за гостите сватбеното послание двамата разказват дългата си любовна история: "Запознахме се в Шанхай на 4 юни 2004 г. На 26 юли 2004 г. Жан Тод предложи да се ожени за Мишел Йео и тя каза ДА! Днес, след 6992 дни, на 27 юли 2023 г. в Женева, заобиколени от любящи роднини и приятели, сме толкова щастливи да отпразнуваме този специален момент заедно!".

Честито на младоженците!

Четете още

"Всичко, навсякъде, наведнъж" обира всичко, навсякъде и наведнъж! Но защо ли?

"Всичко, навсякъде, наведнъж" обира всичко, навсякъде и наведнъж! Но защо ли?

Жан Тод, човекът който остана до Михаел:
Шумахер е в най-добрите ръце

Жан Тод, човекът който остана до Михаел: Шумахер е в най-добрите ръце

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама