Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/16832458 www.bgdnes.bg

Арестуват булка в Мексико в деня на сватбата й

Белезници вместо халка получава мексиканска булка в деня на сватбата си по обвинение за изнудване. Жената, идентифицирана като Нанси Н. дори не успява да влезе в църквата, тъй като служителите на реда спират церемонията, съобщава "Скай нюз".

Нанси е задържана, когато слиза от автомобила си, за да влезе в църквата във Вила Гереро, посочват местни медии.

Реклама

Бъдещият ѝ съпруг, идентифициран като Клементе Н., чийто прякор е Мишкатае издирван по същите обвинения, но успява да офейка, преди и той да бъде окаушен.

Двойката са обвинени в изнудване на търговци в Толука, близо до Мексико Сити. Те са заподозрени в отвличането на четирима работници от търговски магазин, съобщиха властите.

Прокуратурата публикува в социалните медии снимки на заподозрените, задържани по време на операцията през декември - включително булката в булчинската си рокля с белезници, оградена от служителите на реда.

Твърди се, че групата има връзки с наркокартела Семейство Мичоакан. Те са известни със своите полицейски засади, както и с клането през 2022 г. на 20 жители на град Тотолапан. При нападението загинаха кметът на града, баща му и още 18 мъже, информира The Guardian. 

Полицейското разследване продължава.

Четете още

Арестуваха сина на Софи Маринова с ДРОГА

Арестуваха сина на Софи Маринова с ДРОГА

Арестуваха Ивайло Цветков - Нойзи, карал пил

Арестуваха Ивайло Цветков - Нойзи, карал пил

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама