Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17318136 www.bgdnes.bg

Проститутка изнудва принц Хари с голи снимки

Голи снимки на принц Хари от безпаметно запиване в Лас Вегас заплашва да пусне в интернет бясна проститутка, пише „Дейли стар". 51-годишната Кари Роял е гневна, че по време на пиянски куон преди 12 г. двамата имат заигравка и доста интимни моменти, а принцът не споменава нищо за това в мемоарите си.

Бившата проститутка, която изпълнява ролята на властна и фригидна господарка, подчиняваща мъжете сексуално, твърди, че е правила „много интересни неща" с Хари и може да го докаже със снимки. Кари твърди, че двамата прекарват най-малко 20 минути заедно, в които тя му демонстрира едни от най-добрите си умения, облечена само в садо-мазо прашки. Вместо да разказва такива пикантерии, принцът се ограничава с това да сподели, по-скоро да се оплаче, че приятелите му докарали цял куп мацки в апартамента му. И това нямало да бъде чак толкова лошо, ако присъствието им там не създавало ужасно лошо впечатление в медиите за Хари. Самата Кари твърди, че принцът сам поканил момичетата в хотела си да играят гол билярд, като не липсвали и негови снимки по адамово облекло по време на играта.

Труженичката, която сега се прехранва със създаване на еротично съдържание за сайта „Онли фенс", нарича Хари „идиот". И то не само заради това, че забравя да я спомене, но и заради съпругата си Меган Маркъл. „Тя изсмуква живота от него. Тя е скучна и определено е тази, която носите панталоните у дома", допълва Кари.

Четете още

Принц Хари пак изгонен да спи на хотел

Принц Хари пак изгонен да спи на хотел

Бекъмови бесни на Хари и Меган, приятелството им приключи

Бекъмови бесни на Хари и Меган, приятелството им приключи

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама