Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17318176 www.bgdnes.bg

Медсестра джигит влиза в ареста, става звезда

Мединиска сестра джигит става интернет звезда, след като нейна полицейска снимка от ареста плъзва в нета и я превръща в бюти инфлуенсърка за часове.

27-годишната американка от щата Вирджиния Вероника Ковал е спряна от ченгета, след като по шосе с ограничение 90 км/ч профучава със 160, пише „Ню Йорк пост". Блондинката, която е медсестра, се признава за виновна и прекарва една нощ в ареста, отървавайки по-строго наказание. Тя е глобена 750 долара, а книжката й е отнета за 30 дни. След като излиза от килията и плаща сумата, мисли, че е приключила със случката. Оказва се, че това е само началото на историята.

Реклама

Затворническата снимка, която ченгетата правят протоколно за досието на Вероника, плъзва в интернет, като се появява в профил в инстаграм, където се публикуват снимки на красиви арестанти. За нула време хубавичката Вероника привлича вниманието на хиляди хора, които я заливат с комплименти и въпроси за прекрасния й вид. Така джигитката бързо се превръща в съветничка по красота, като започва да обяснява как поддържа „криминално добрия си вид".

Тя не крие, че няколко пъти годишно се опъва с ботокс и си прави лазерни терапии на лицето. Въпреки скъпите козметични процедури, мацето твърди, че използва сравнително евтина масова козметика. Вероника скромничи, че не разбира как успява да привлече толкова внимание, тъй като се има за „средностатистически човек". Това не й пречи да се радва на внезапната слава, изляла се на главата й благодарение на ареста й. И я кара да обещае на новоизникналите си почитатели, че повече няма да кара бясно и да нарушава правилата.

Четете още

След АРЕСТА чалгаджийката Диона май се влюби

След АРЕСТА чалгаджийката Диона май се влюби

Христо Шопов ли? Ето кои са нарочените за побойници актьори

Христо Шопов ли? Ето кои са нарочените за побойници актьори

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама