Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/18294269 www.bgdnes.bg

Порнофурия урежда 35 любовници на мъжа си

Мацки една след друга насипва на мъжа си порнофурията Хъни Брукс, за да си подобрява брака и сексуалните фантазии. Идеята да нагорещи креватния си живот идва на австралийката 10 г. след сватбата си. С голям хъс започва да подбира мацки за семейното гнезденце, които да задоволяват мъжлето й, докато тя се снима гола за други мъже.

За една година, откакто се занимава с тази дейност, твърди, че е уредила на половинката си цели 35 любовници. "Хората ме смятат за луда и ме предупреждават, че накрая той ще ме зареже заради някоя от тези жени. Но истината е, че бракът ни стана много по-стабилен, откакто започнах да му водя любовници", фука се еротичката, която е майка на две деца. "Имам брак мечта", категорична е Брукс.

Реклама

Мацето твърди, че не само семейният й живот става по-добър, но тя става и по-добра майка. "Имам стриктно разпределено време за работа и за семейството", обяснява Хъни. "Повечето хора си мислят, че работата на жените като мен е по цял ден да се развяват голи и да разнасят вибратори наляво-надясно. Истината е, че ставам рано всяка сутрин, тренирам, водя децата на училище, след което се прибирам и започвам работа. Всичко правя на заключена врата, така че да няма някой случайно нахълтал", продължава порнодивата. "Когато дойде време да прибера децата, работният ден приключва и се посвещавам на тях", допълва Брукс и споделя, че изкарва по 90 бона на месец от еротичната си работа.

Жена, която печели добре, гледа му децата и му води любовници, няма как да не се хареса на мъж, цъкат с езици завистливци.

Четете още

Порнофурия с мегагърди открива лесбийството

Порнофурия с мегагърди открива лесбийството

Порнозвезда си маха лицето

Порнозвезда си маха лицето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама