Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/18643632 www.bgdnes.bg

ТЪПО и УПОРИТО! Семейство дочака джакпота след 30 години

Наследниците ще си разделят един милион лири стерлинги поравно, една от печелившите изпада в ступор

Милион лири стерлинги печели пролетарско семейство от Англия след 30 години упорито драскане на фишовете.

Реклама

Фамилията Коб се пристрастява към тотото през далечната 1994 г. Тогава матриархът на семейството - Одри, си купува билетче и го попълва заедно с трите си деца. На тегленето на тиража не печели нищо, но на семеен съвет решават да продължат да си пробват късмета, пише списание "Правила". По настояване на първородния син Дейвид Коб попълват винаги едни и същи числа. Оттогава са изтеглени над хиляда седмични тиражи. В над 99% фишовете не носят нищо на решената да спечели фамилия. Ако се сметнат цените на билетчетата за всички тиражи, се получава и един солиден разход.

Поради изричното искане на Дейвид Коб продължават да купуват талончета. Тъпо и упорито драскат все едни и същи числа, вярвайки, че все някога ще победят. Единственият, който вярва, е Дейвид - майка му и сестрите му вече са загубили надежда. И хоп - на 31-вата година от началото на тото приключението големият милион идва при тях. Първа за спечелената сума разбира съпругата на Дейвид, Линда. Тя известява останалите роднини. Сплотената фамилия решава да си раздели парите на четири равни части.

Най-облагодетелствана е баба Одри - вече е на 87 години и тепърва ще разполага с 250 бона в лири стерлинги. Дейвид пък няма от какво да се притеснява как ще бъде похарчен неговият дял от парите. Жена му Линда вече им е намерила приложение. Най-радостни са сестрите на Дейвид, Карол и Сандра. Двете са в незавидно материално положение - 50-годишната Карол живее в социално жилище под наем. Сега тя ще има собствен дом. Сандра работи една от най-нископлатените работи - земеделец в зеленчуковите градини.

"Когато ми казаха по телефона, си изпуснах лопатата и дръжката ме удари по главата" - казва дамата, сдобила се със синина върху физиономията. Сандра също е безумно щастлива, защото хематомът й вече се е разсеял. Жената планира да си купи кола, да пътува и да прави подаръци на внуците.

Четете още

45-годишната Ана, която гаснеше в мазе, през сълзи: Никой не ме иска заради епилепсията

45-годишната Ана, която гаснеше в мазе, през сълзи: Никой не ме иска заради епилепсията

Джакпотът падна! Тото печалби, тираж 57

Джакпотът падна! Тото печалби, тираж 57

ДЖАКПОТ! Фолкпевицата Лидия заработва 140 бона

ДЖАКПОТ! Фолкпевицата Лидия заработва 140 бона

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама