Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/18899732 www.bgdnes.bg

Изпаднала плейбойка става таксиджийка, работенето било тежко

За първи път на истинска работа е принудена да се хване изпаднала плейбойка, след като богатият й съпруг я зарязва и се налага тя сама да си изкарва прехраната. Оказва се тежко и непосилно бреме да работи, като единственото, което може да прави, е да върти геврека и да изкарва пари като таксиджийка.

Преди години Нанет Лоскиаво се появява по страниците на "Плейбой" и събира мъжки погледи. Докато е в разцвета на младостта си, успява да оплете в мрежите си богаташ. Ражда му шест деца и се отдава на грижи за тях и за себе си. Ходи по тузарски ресторанти и почивки, има на разположение 2 ваканционни вили и се наслаждава на сладък и безгрижен живот, докато мъжът й не решава да й бие шута. И дори шестте деца не успяват да й издействат издръжка, която да й позволи да продължи охолния си живот. Част от тях са вече пълнолетни, а попечителството над най-малкия й син е дадено на таткото. Така на дърти години се налага Нанет, която досега е известна в социалните мрежи като Барби мама, тепърва да започне да ходи на работа. И понеже няма никакъв работен опит, никой не иска да я вземе. Затова тя става шофьор на Юбер.

"От години не съм ходила на маникюр, нито съм си слага ботокс и филъри", жали се Нанет. "Не мога да пазарувам, както пазарувах преди", не спират вайканията. От огромно имение се мести в двустаен апартамент и пак едва връзва двата края. "Бившият ми съпруг има пари, власт и влияние, а аз нямам нищо - продължава с мрънкането мацето. - Имах живота на мечтите си. Разликата между предишния ми живот и сегашния направо ми преобръща червата", продължава Нанет. Единственото й успокоение е новото й ласкателно прозвище - най-секси шофьорката на Юбер.

Четете още

Порнодива на секстурне, търси 130 първокурсници

Порнодива на секстурне, търси 130 първокурсници

Бътън се сгоди за плейбойка
Бътън се сгоди за плейбойка

Бътън се сгоди за плейбойка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама