Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/svyat/article/19036658 www.bgdnes.bg

Пиянка става моден гуру

*Историята на звезда на "Интер" и "Евертън"

*Анди ван дер Мейде се връща към живота

Модна марка. Това е новото предизвикателство пред бившия футболист на "Интер" (Милано) и "Евертън", лошото момче Анди ван дер Мейде, признава самият той.

След бурния си живот той лежи буден през нощта и си мисли какво би могло да бъде, след като скандали извън терена сложиха край на кариерата му, когато беше само на 31 години.

Реклама

Бракът на бившия полузащитник на "Евертън" се разпадна, след като частен детектив го заснел в леглото със стриптийзьорка. Ван дер Мейде се бори с депресия, алкохол, наркотици и сексуална зависимост по време на 12-годишната си кариера.

 

Той пристига на "Гудисън Парк" от "Интер" (Милано) през 2005 г. срещу трансферна сума от 2 милиона паунда. Ван дер Мейде беше сравняван с Луиш Фиго по време на първите си години в "Аякс". Но извън терена холандецът живее живота на плейбой.

През 2012 г. той призна че "има силен копнеж по голи жени". Това го отвежда по тъмен път и в крайна сметка му струва брака със съпругата Даян. "Видях брюнетка на пилона и исках да правя секс с нея. Но след като бях правил секс със стриптийзьорката Лиза, изведнъж се оказах пристрастен. Тя беше дива, луда и възбудена. 

За жалост, съпругата разбира за всичко. Анди признава: "Частен детектив имаше видеоклипове и снимки на мен и новата ми приятелка и тогава жена ми ми звънна и каза: "Как е новата ти приятелка?". Тогава го отрекох.

След 2007 г., Ван дер Мейде развива пристрастяване към лекарствата, отпускани с рецепта, докато се бори да се справи със заболяване на дъщеря си.

Юношата на "Аякс" игра 17 пъти за Холандия, като отбеляза веднъж. След като се пенсионира, Ван дер Мейде стартира кариера като YouTuber и има своя собствена модна линия.

Четете още

Съотборник целува Златан
Съотборник целува Златан

Съотборник целува Златан

Холандия взе купата по гащи

Холандия взе купата по гащи

Реклама
Реклама
Реклама